Хэнтийн нурууны зүүн хэсгээр дамжин өнгөрч буй жижиг шувуудын хаврын нүүдэл (Хурх Хүйтэний Хөндийн жишээн дээр): Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е850100 - Түвшинжаргал Э. (2017)
Mongolia