Хээрийн ургамлын эндомикоризийн колонизацид мал бэлчээрлэлт, хур тунадасны өөрчлөлтийн үзүүлэх нөлөө: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е05210101 - Урангоо О. (2017)
Mongolia