Орчин үеийн нийгэм дэх "Мэргэжлийн боловсролын салбар"-ын социал шинжилгээ (Социализмын үе ба социализмын дараах үе): Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е311800 - Нинжбадгар П. (2017)
Mongolia