Улаанбаатар хотын дулааны шугам сүлжээний ган хоолойнуудын микро хольц элементүүдийн химийн найрлага, физик-химийн шинж чанарын судалгаа: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е442011 - Сэргэлэн Б. (2017)
Mongolia