Монголын нефть болон автобензин дэх С6 нүүрсустөрөгчдийн агуулгыг хийн хроматографийн аргаар тодорхойлох нь: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е442007 - Болд-Эрдэнэ Б. (2017)
Mongolia