Цэнэгт бөөмийн урсгалд өртсөн лизоцим уургийн эвдрэлийг GEANT4 багцад суурилсан тооцоо-дүрслэлт тоон туршилтаар судлах нь: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е441000 - Дүүрэнбуян Б. (2017)
Mongolia