Хээрийн бэлчээрийн зарим зүйл ургамал устахад бүлгэмдэл гаргах өөрчлөлт (Хустайн байгалийн цогцолборт газрын шижээн дээр): Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е05110101 - Бямбацэцэг Л. (2017)
Mongolia