Жолоочийн хариуцлагын даатгалын үйлчилгээний чанарыг сайжруулах арга зам (Даатгалын шуурхай албаны шижээн дээр): Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е340100 - Баатархуяг Э. (2017)
Mongolia