Музейн үзмэрийг ерөнхий боловсролын сургуулийн газарзүйн сургалтад ашиглах нөөц, боломж (Монголын Үндэсний Музейн жишээн дээр): Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е443200 - Эрдмаа Д. (2017)
Mongolia