Орчны шуугианыг ашиглан сейсмик хурдны өөрчлөлтийг корреляцын аргаар тодорхойлсон судалгаа (Улаанбаатар хот орчмын бүсэд): Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е05320501 - Лхагвадорж Д. (2017)
Mongolia