Монгол улсын олборлох салбарын хариуцлагыг сайжруулах боломж (Монгол улсын болон олон улсын санаачилгуудын харьцуулалт): Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е04130301 - Мэндбаяр Б. (2017)
Mongolia