Соёл урлагийн байгууллагын бүтээгдэхүүний бодлого, төлөвлөлтийг боловсронгуй болгох асуудал /Хагас цэргийн зохион байгуулалт бүхий чуулгын жишээн дээр - Отгонжаргал Н. Соёл урлагийн их сургууль (2007)
МА