Дундад зууны үеийн монгол дээлийн загварт хийсэн судалгаа /Шүүтийн хадны оршуулгаас олдсон дээлийн жишээн дээр/ Урлаг судлалын магистрын зэрэг горилсон бүтээл /Уран бүтээл 30% - Оюунтуяа Г. Соёл урлагийн их сургууль (2014)
МА