Эзэнт гүрний үеийн монгол дээлийн хийц, загварт хийсэн судалгаа /Зүүн байдрагийн голын хадны оршуулгаас олдсон дээлийн жишээн дээр/ Урлаг судлалын магистрын зэрэг горилсон бүтээл /Уран бүтээл 30% - Оюунчимэг Н. Соёл урлагийн их сургууль (2014)
МА