Байгууллагын удирдах ажилтны ажлын үнэлгээ ба цалингийн тогтолцоог боловсронгуй болгох асуудалд Соёл урлагийн удирдлагын магистрын зэрэг горилсон бүтээл - Мөнгөнтуул Д. Соёл урлагийн их сургууль (2003)
МА