Монголын үндэсний анхны "Учиртай гурван толгой" дуурийн үүсэл, хөгжлийн үе шат, түүх, аялгууны өөрчлөлт, шинэчлэлийн асуудал Урлаг судлалын магистрын зэрэг горилсон бүтээл - Мөнхтуяа Я. Соёл урлагийн их сургууль (1999)
МА