Дээд боловсролын байгууллагын номын сан, мэдээллийн хүртээмж хангамж /МУБИС-ийн номын сангийн жишээн дээр/ Номын сан судлалын магистрын зэрэг горилсон бүтээл - Цолмон Д. Соёл урлагийн их сургууль (2015)
МА