Э.Гранадос "Quejas o la maja y el ruisenor"-ийн хөгжимдөх арга барилд хийсэн ажиглалт Урлаг судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл /30% судалгаа - Өнөмаа Б. Соёл урлагийн их сургууль (2015)
МА