Монгол улс болон ӨМӨЗО-ы уран бүтээлчдийн хамтарсан уран сайхны кинонд хийсэн судалгаа /"Сүүн цагаан" өргөө, "Ганган хар" кинонуудын жишээн дээр/ Урлаг судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл /100% судалгаа - Нарантуяа С. Соёл урлагийн их сургууль (2015)
МА