Ц.Чинзориг "Илдэн уулсын цуурай" ялгуусан дуулалд хийсэн хөгжмийн онол, арга зүйн зарим судалгаа Урлаг судлалын магистрын зэрэг горилсон бүтээл /Судалгаа 30% - Үенч Н. Соёл урлагийн их сургууль (2016)
МА