Соёл урлагийн байгууллагын үйлчилгээний маркетингийг хөгжүүлэх боломж /Чойжин ламын сүм музейн жишээн дээр/ Соёл урлагийн удирдлагын магистрын зэрэг горилсон бүтээл - Насанжаргал М. Соёл урлагийн их сургууль (2016)
МА