Сонгодог жүжиг цаг үе, нийгмийн тусгал болох нь /Н.В.Гоголь "Байцаагч түшмэл" жүжгийн жишээн дээр/ Урлаг судлалын магистрын зэрэг горилсон бүтээлийн бичвэр /30% - Дөлгөөн-Аюуш Г. Соёл урлагийн их сургууль (2016)
МА