Бөхийн барилдааныг монгол бүжгийн сургалтанд оруулах асуудалд" /Өвөрмонголын Үзэмчин, Барга бөхийн жишээн дээр/ Урлаг судлалын магистрын зэрэг горилсон бичвэр /100% - Хөх Яргуй Н. Соёл урлагийн их сургууль (2017)
MA